Ароматний, м’який і напрочуд простий — апельсиновий пиріг стане ідеальним десертом для тих, хто дотримується посту. Він готується дуже просто й швидко, і має неймовірний смак!
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг «Святковий» із сухофруктами.
Інгредієнти
- манна крупа – 170 г
- апельсиновий фреш – 300 мл (або сік 3 апельсинів)
- цукор – 70 г
- олія – 50 мл
- апельсина для цедри – 1 шт.
Приготування
- Залийте манну крупу апельсиновим соком. Перемішайте вінчиком до однорідності та дайте постояти 15 хвилин.
- Натріть на дрібній тертці апельсин, щоб отримати цедру. Додайте цукор та отриману масу в тісто.
- Влийте олію і знову перемішайте. Вилийте заливне тісто у форму, де розстелено лист фольги.
- На цьому етапі можете викласти на поверхню тіста часточки апельсина, поставте на 45 хвилин у духову шафу, розігріту до 180 градусів.
- Готовий кулінарний виріб прикрасьте карамелізованими часточками апельсина та листочками м’яти. На стіл подайте пиріг з кульками вершкового або ванільного морозива, теплим молоком або гарячим чаєм.
Вас також можуть зацікавити новини:








