Домашні сирні палички: простий рецепт найсмачнішої закуски

Этот материал также доступен на русском языке

домашні сирні палички
Хрумкі, ароматні та ніжні всередині — сирні палички стануть ідеальною закускою для сімейного перекусу чи святкового столу.

Домашні сирні палички — це проста й дуже смачна закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини з доступних інгредієнтів. Обов’язково спробуйте — ця закуска підійде як на щодень, так і для святкового столу!

Раніше ми розповідали, як приготувати «Оселедець під шубою» у млинцях.

Інгредієнти

  • Твердий сир — 250 г
  • Панірувальні сухарі — 200 г
  • Яйця — 1 велике
  • Борошно — 100 г
  • Олія (для фритюру) — 300 мл

Приготування

  1. Збиваємо яйце у мисці.
  2. Нарізаємо сир однаковими паличками завдовжки 10 см і завширшки 1 см.
  3. Сирні палички обвалюємо у борошні з усіх боків. Потім обвалюємо в яйці. Після цього — у панірувальних сухарях.
  4. У сковорідці чи сотейнику добре нагріваємо олію.
  5. Щипцями чи виделкою беремо сирні палички та занурюємо у фритюр. Смажимо їх протягом 1–2 хвилин. Готові палички викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва олія.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Перейти на українську версію сайту?