Домашні сирні палички — це проста й дуже смачна закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини з доступних інгредієнтів. Обов’язково спробуйте — ця закуска підійде як на щодень, так і для святкового столу!
Раніше ми розповідали, як приготувати «Оселедець під шубою» у млинцях.
Інгредієнти
- Твердий сир — 250 г
- Панірувальні сухарі — 200 г
- Яйця — 1 велике
- Борошно — 100 г
- Олія (для фритюру) — 300 мл
Приготування
- Збиваємо яйце у мисці.
- Нарізаємо сир однаковими паличками завдовжки 10 см і завширшки 1 см.
- Сирні палички обвалюємо у борошні з усіх боків. Потім обвалюємо в яйці. Після цього — у панірувальних сухарях.
- У сковорідці чи сотейнику добре нагріваємо олію.
- Щипцями чи виделкою беремо сирні палички та занурюємо у фритюр. Смажимо їх протягом 1–2 хвилин. Готові палички викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва олія.
Вас також можуть зацікавити новини:








