«Оселедець під шубою» по-новому: готуємо знаменитий салат у рожевих млинцях

Этот материал также доступен на русском языке

оселедець під шубою в млинцях
Якщо хочеться здивувати гостей, але не відмовлятися від класики, рожева млинцева «Шуба» — ідеальний варіант.

Забудьте про стандартний рецепт улюбленого салату! «Шуба» в рожевих млинцях — сучасний спосіб подати всім знайому страву, яка неодмінно стане хітом святкового столу.

Раніше ми розповідали, як приготувати «Шубу», замінивши один інгредієнт.

Інгредієнти

Для тіста

  • молоко – 300 мл
  • яйця – 3 шт.
  • олія – 30 мл
  • борошно – 90 г
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль – 0,5 ч. л
  • варений буряк – 1 шт.

Для начинки

  • варений буряк – 1 шт.
  • варена картопля – 1 шт.
  • варена морква – 1 шт.
  • варених яйця – 2 шт.
  • філе оселедця – половинка на один млинець
  • зелена цибуля
  • майонез
  • ікра та зелень – за бажанням для прикрашання

Приготування

  1. Щоб приготувати млинці, змішайте всі інгредієнти та перебийте їх блендером до однорідної консистенції. Після підсмажте їх на сухій сковорідці. Якщо млинці пристають, змастіть сковороду невеликою кількістю олії чи вершкового масла.
  2. Для начинки натріть усі варені овочі та яйця.
  3. Тепер переходьте до закручування млинців із начинкою. Покладіть смужку начинки на край млинця. Зверху додайте довгу смужку оселедця, майонез та зелену цибулю. Загорніть млинець у трубочку.
  4. Після цього наріжте млинець на порції та за бажанням прикрасіть їх ікрою та зеленню.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Перейти на українську версію сайту?