Забудьте про стандартний рецепт улюбленого салату! «Шуба» в рожевих млинцях — сучасний спосіб подати всім знайому страву, яка неодмінно стане хітом святкового столу.
Раніше ми розповідали, як приготувати «Шубу», замінивши один інгредієнт.
Інгредієнти
Для тіста
- молоко – 300 мл
- яйця – 3 шт.
- олія – 30 мл
- борошно – 90 г
- цукор – 1 ч. л.
- сіль – 0,5 ч. л
- варений буряк – 1 шт.
Для начинки
- варений буряк – 1 шт.
- варена картопля – 1 шт.
- варена морква – 1 шт.
- варених яйця – 2 шт.
- філе оселедця – половинка на один млинець
- зелена цибуля
- майонез
- ікра та зелень – за бажанням для прикрашання
Приготування
- Щоб приготувати млинці, змішайте всі інгредієнти та перебийте їх блендером до однорідної консистенції. Після підсмажте їх на сухій сковорідці. Якщо млинці пристають, змастіть сковороду невеликою кількістю олії чи вершкового масла.
- Для начинки натріть усі варені овочі та яйця.
- Тепер переходьте до закручування млинців із начинкою. Покладіть смужку начинки на край млинця. Зверху додайте довгу смужку оселедця, майонез та зелену цибулю. Загорніть млинець у трубочку.
- Після цього наріжте млинець на порції та за бажанням прикрасіть їх ікрою та зеленню.
Вас також можуть зацікавити новини:








