Ніжні котлети з цвітної капусти: страва, яку захочеться готувати щодня

Этот материал также доступен на русском языке

котлети з капусти
Котлети з цвітної капусти — це легка, корисна й дуже смачна альтернатива м’ясним стравам. Вони виходять ніжними всередині й апетитно рум’яними зовні. До того ж готуються швидко, з доступних продуктів, тож чудово підійдуть для сімейного обіду або легкої вечері.

Якщо ви у пошуках рецепту смачних котлет, то пропонуємо вам спробувати котлети, у яких немає жодного граму м’яса. Але від цього вони ще смачніші.

Раніше ми розповідали про 5 найпоширеніших помилок при приготуванні квашеної капусти.

Як приготувати котлети із цвітної капусти?

Інгредієнти

  • цвітна капуста – 500 г
  • цибуля – 1 шт.
  • кріп і петрушка – невеликий пучок
  • манна крупа – 3 столові ложки
  • борошно – 3–4 столові ложки (для панірування)
  • сіль, перець – за смаком
  • олія – для смаження

Приготування

  1. Капусту відварити 7–8 хвилин та обсушити.
  2. Подрібнити разом із цибулею у блендері або пропустити через м’ясорубку.
  3. Додати манку, дрібно порізану зелень, сіль і перець — добре перемішати.
  4. Сформувати котлети, обваляти у борошні та обсмажити на олії по 2–3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
  5. Потім влити 3–4 ложки води, накрити кришкою й протушкувати 5 хвилин на слабкому вогні.

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Перейти на українську версію сайту?