Найсмачніший шоколадний торт «Чорний ліс»: швидкий рецепт

Этот материал также доступен на русском языке

торт шоколадний ліс
Хочете чогось солодкого, але лінь довго готувати? Приготуйте знаменитий шоколадний торт за мінімум часу!

Класичний торт «Чорний ліс» можна приготувати значно швидше, ніж здається. Скористайтеся цим простим рецептом і переконайтеся в цьому!

Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший торт “Пташине молоко” без випічки.

Інгредієнти

Для бісквіта

  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Сіль –1/8 ч. л.
  • Цукор – 200 г
  • Борошно пшеничне – 130 г
  • Какао-порошок – 2 ст. л.

Для крему

  • Сметана 20% – 250 г
  • Цукрова пудра – 2 ст. л.

Додатково

  • Варення вишневе – 300 г

Приготування

  1. Розділяємо яйця на білки і жовтки. До білків додаємо сіль і, поступово збиваючи міксером, всипаємо половину цукру. Збиваємо до густих піків.
  2. Жовтки окремо збиваємо із залишком цукру.
  3. Об’єднуємо дві збиті маси і додаємо просіяне з какао-порошком борошно. Перемішуємо до однорідної консистенції.
  4. Форму застилаємо пергаментом і переливаємо в неї тісто. Випікаємо бісквіт у духовці при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин. Потім даємо бісквіту охолонути.
  5. Для крему з’єднуємо сметану і цукрову пудру та збиваємо міксером до пишності. Якщо крем виходить рідкуватий, додаємо загущувач (крохмаль або борошно).
  6. Бісквіт розділяємо на три рівні коржі. Перемазуємо їх сметанним кремом і вишневим варенням. Зверху покриваємо торт сметанним кремом і прикрашаємо на свій смак — наприклад, тертим шоколадом і вишнями.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Перейти на українську версію сайту?