Ліниві пиріжки з яйцем: простий рецепт за лічені хвилин

Этот материал также доступен на русском языке

ліниві пиріжки з яйцем
Пухкі, ароматні та неймовірно смачні – ці ліниві пиріжки з яйцем стануть улюбленою стравою всієї родини.

Обожнюєте пиріжки з яйцем, але не хочете витрачати багато часу на приготування? Просто скористайтеся цим “лінивим” рецептом! Виріжки вийдуть дуже смачними, а їх приготування займе мінімум часу!

Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно м’які і повітряні пиріжки з оригінальною начинкою.

Інгредієнти

  • яйця варені – 3 шт.
  • яйце сире – 1 шт.
  • борошно – 2 ст. л.
  • сіль – 0,5 ч. л.
  • шпинат або зелена цибуля – 10 г

Приготування

  1. Варені яйця поріжте на дрібні кубики.
  2. Дрібно наріжте шпинат чи цибулю.
  3. Змішайте всі інгредієнти.
  4. За допомогою ложки сформуйте пиріжки й викладіть їх на деко, застелене пергаментом.
  5. Відправте пиріжки в розігріту до 180–190 градусів духовку на 15 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Перейти на українську версію сайту?