Найсмачніший рибний паштет, який просто тане в роті: покроковий рецепт

Этот материал также доступен на русском языке

рибний паштет
Ніжний, ароматний і простий у приготуванні — цей рибний паштет підкорить навіть найвибагливіших гурманів.

Якщо шукаєте смачну та корисну закуску, спробуйте приготувати домашній рибний паштет — дуже ніжний, ситний і готується дуже швидко.

Раніше ми розповідали, як приготувати справжній одеський форшмак.

Інгредієнти

  • Консерви з тунця або скумбрії (у власному соку) – 1 банка (160–180 г)
  • Вершкове масло – 100 г
  • Відварене яйце – 1 шт.
  • Цибуля – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Чорний мелений перець – за смаком
  • Лимонний сік – 1 чайна ложка (за бажанням)
  • Зелень (петрушка, кріп) – кілька гілочок

Приготування

  1. Зливаємо рідину з консервованої риби, викладаємо рибу у миску.
  2. Додаємо нарізане варене яйце, м’яке вершкове масло та дрібно нарізану цибулю.
  3. Додаємо сіль, перець і, за бажанням, трохи лимонного соку для свіжості.
  4. Подрібнюємо всі інгредієнти в блендері до однорідної пастоподібної маси.
  5. Додаємо дрібно нарізану зелень і перемішуємо ложкою.
  6. Перекладаємо паштет у посуд з кришкою, ставимо в холодильник на 15–20 хвилин для стабілізації смаку.
  7. Подаємо охолодженим на грінках, тостах або як намазку на хліб.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Перейти на українську версію сайту?