Неймовірно повітряне та смачне: найніжніше печиво “Рогалики з безе”

Этот материал также доступен на русском языке

рогалики з безе
Легкі, хрусткі і неймовірно ніжні – “Рогалики з безе” стануть одним з ваших улюблених десертів.

Цей оригінальний десерт приведе в захват будь-кого. Легкий, ніжний, повітряний і неймовірно смачний! А готується досить легко. Обов’язково спробуйте!

Раніше ми розповідали, як приготувати печиво «за 5 копійок».

Інгредієнти

  • Вершкове масло (охолоджене) – 200 г
  • Борошно пшеничне – 400 г (+для присипки столу)
  • Цукор – 200 г
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Оцет 9% – 1 ст. л.
  • Ванільний цукор – 1 пакет (8 г)

Приготування

  1. Борошно просійте через сито, додайте сіль, розмішайте. На великій тертці натріть масло, розітріть руками в масляну крихту.
  2. Зробіть в крихті всередині поглиблення, додайте жовтки, сметану, оцет, замісіть еластичне тісто, при необхідності додайте небагато борошна.
  3. Тісто розділіть на 8-10 частин, скачайте кульки і покладіть в холодильник на 30 хвилин, можна і залиште на ніч, можна пекіть відразу.
  4. Яєчні білки збийте з цукром і ванільним цукром в густу, пишну піну.
  5. Тісто дістаньте (по одній кульці з холодильника), розкотіть в тонкий коржик, намажте безе за допомогою силіконової лопатки (приблизно по 2 ст. л.), розріжте коржик на 8 сегментів, згорніть сегменти в рогалики.
  6. Деко застеліть папером для випічки, викладіть рогалики та випікайте 15 хвилин при температурі 190 градусів до золотистого кольору.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?