Паштет з гарбуза за 20 хвилин: найсмачніша осіння закуска

Этот материал также доступен на русском языке

Хочете здивувати близьких оригінальною стравою з гарбуза? Приготуйте з нього паштет.

У сезон гарбуза не буває забагато рецептів з цього овоча. Пропонуємо рецепт оригінальної закуски – гарбузового паштету.

Раніше ми розповідали, як приготувати справжній одеський форшмак.

Інгредієнти

  • Гарбуз (очищений) – 500 г
  • Цибуля – 1 шт (100 г)
  • Олія – 3 ст. ложки
  • Вершкове масло – 30 г
  • М’який плавлений сир – 1 ст. лож. (50 г)
  • Часник – 2 – 3 зубчики
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування

1. Обсмажуємо до золотистого кольору дрібно нарізану цибулю на невеликій кількості добре розігрітої олії.
2. Гарбуз натираємо на великій тертці.
3. На сковороду з обсмаженою цибулею додаємо маленький шматочок вершкового масла і викладаємо тертий гарбуз.
4. Тушкуємо гарбуз приблизно 10 хвилин до золотистого кольору. Кришкою не накриваємо, щоб випарувалася зайва рідина.
5. Додаємо до гарбуза одну столову ложку м’якого плавленого сиру. Перемішуємо і тушкуємо ще 3-4 хвилини.
6. Солимо і перчимо до смаку.
7. Вимикаємо плиту і додаємо трохи подрібненого часнику. Паштет із гарбуза готовий!

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?