Найніжніший суп сезону: фрикадельки, сир і вершковий смак

Этот материал также доступен на русском языке

сирний суп
Сир і м’ясо в одній тарілці. Секрет ароматного супу з фрикадельками.

Ключові тези:

  • Ситний сирний суп із фрикадельками поєднує ніжний вершковий смак і простоту приготування. 
  • Страва легко адаптується: у неї можна додати овочі, гриби або вермішель.
  • Сир можна вводити не лише у суп, а й у фарш — для ще більш насиченого аромату.

Сирний суп із фрикадельками — це тепла, ароматна страва, яка підходить і для сімейного обіду, і для святкового столу. Вона поєднує простоту приготування з багатим смаком, а м’які фрикадельки з сирним присмаком подобаються навіть тим, хто не полюбляє м’ясні страви. 

Раніше ми розповідали, як приготувати до м’яса соус з чорної смородини.

Інгредієнти

  • фарш — 500 г;
  • картопля — 400 г;
  • вода — 2,5 л;
  • морква — 1 шт;
  • цибуля — 1 шт;
  • часник — 1 зубчик;
  • лавровий лист — 1 шт;
  • вершкове масло або олія — 2 ст. ложки;
  • сіль, перець, зелень на смак.

Як приготувати сирний суп з фрикадельками

Спочатку зробіть фрикадельки. У фарш додайте подрібнений часник, сіль і перець. Змоченими руками сформуйте кульки.

 У киплячу воду покладіть лавровий лист і фрикадельки та варіть 10 хвилин, знімаючи піну. Потім додайте нарізану кубиками картоплю, за бажання, жменю вермішелі чи крупи.

Окремо обсмажте подрібнену цибулю й натерту моркву до золотистого кольору. Якщо хочете урізноманітнити смак, можна додати гриби, броколі або болгарський перець.

Плавлений сир натріть на тертці й окремо розчиніть у невеликій кількості гарячого бульйону

Вилийте суміш у суп і ретельно перемішайте. Коли страва стане однорідною, додайте зелень і спеції. Тут чудово пасує італійська суміш трав.

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?