Ключові тези:
Вам буде цікаво: Правильне харчування у поважному віці: як уникнути помилок
Після 60 років людині потрібно менше калорій, адже фізична активність знижується.
Однак при цьому важливо збільшити споживання вітамінів та мінералів, адже з віком організм гірше засвоює корисні речовини.
Раціон людей похилого віку має бути регулярним та збалансованим:
Корисно обирати щадні способи приготування – варіння, запікання, готування на пару. Для поліпшення травлення можна додавати прянощі: імбир, куркуму, кардамон, розмарин, базилік.
Щоб не нашкодити здоров’ю:
Вас також можуть зацікавити новини:
Парламент наблизився до однієї з наймасштабніших реформ у сфері житлових відносин за роки незалежності. Скасування…
Попит на друге громадянство серед українців зростає, однак стандартна процедура його отримання може тривати роки.…
Проходження відеоідентифікації для пенсіонерів нагадує усний іспит зі списком запитань. Процедура покликана підтвердити особу одержувача…
Підвищення зарплат освітянам у 2026 році не означатиме втрату звичних фінансових доплат. У Міністерстві освіти…
Міністерство оборони України готує оновлення медичних критеріїв для проходження військової служби. Йдеться про виключення окремих…
Проблеми з виплатою пенсій через неможливість пройти ідентифікацію — непоодинокі, особливо коли йдеться про літніх…