Ключові тези:
Вам буде цікаво: Правильне харчування у поважному віці: як уникнути помилок
Після 60 років людині потрібно менше калорій, адже фізична активність знижується.
Однак при цьому важливо збільшити споживання вітамінів та мінералів, адже з віком організм гірше засвоює корисні речовини.
Раціон людей похилого віку має бути регулярним та збалансованим:
Корисно обирати щадні способи приготування – варіння, запікання, готування на пару. Для поліпшення травлення можна додавати прянощі: імбир, куркуму, кардамон, розмарин, базилік.
Щоб не нашкодити здоров’ю:
Вас також можуть зацікавити новини:
Не хочете витрачати багато часу на готування, але хочете поїсти смачно? Спагетті з фрикадельками в…
Цей сорт став справжнім відкриттям сезону: «Малиновий дзвін» впевнено посідає місце фаворита на грядках України
Старі радянські іграшки, іржаві вантажівки та навіть порожні пачки цигарок сьогодні можуть коштувати тисячі гривень.…
Чорна п'ятниця 2025 вже не за горами — 28 листопада стартує найочікуваніший розпродаж року. Але…
З нового року українські батьки зможуть розраховувати на більшу фінансову підтримку від держави: Верховна Рада…
67-річна «королева поп-музики» Мадонна таємно прийняла пропозицію руки й серця від свого молодого обранця —…