Просто додайте мед: рецепт неймовірно смачних малосольних огірків

Этот материал также доступен на русском языке

малосольні огірки з медом
Хочете, щоб малосольні огірки вийшли хрусткими й ароматними? Додайте один секретний інгредієнт — мед.

Трохи меду — і звичайні малосольні огірки перетворюються на справжній делікатес. Спробуйте простий рецепт, від якого у захваті будуть і родина, і гості.

Раніше ми розповідали, як приготувати квашені помідори.

Інгредієнти на 2 банки:

  • огірки – 1 кг
  • кріп – 40 г
  • часник – 20 г
  • лавровий лист – 4 шт.
  • перець чорний горошок – 20 шт.

Інгредієнти для розсолу на 1 банку:

  • вода – 1 літр
  • сіль – 1 ст. л.
  • мед – 1 ст. л.

Приготування

  1. Видаліть у огірків плодоніжки та викладіть їх у банку разом із кропом. Наріжте туди ж невеликими платівками зубчики часнику.
  2. У банку також додайте чорний перець горошком та лаврове листя. Для розсолу вилийте в миску 500 мл окропу, додайте туди сіль і перемішайте до повного розчинення піщинок.
  3. Влийте до окропу 500 мл холодної води, потім додайте мед і розмішайте. Отриманим розсолом залийте банки з огірками.
  4. Закрийте огірки кришками та залиште при кімнатній температурі на пару діб.
  5. Зберігайте такі огірки не більше трьох діб, потім поставте їх у холодильник.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?