Легкий і ніжний, мов хмаринка: готуємо торт «Рафаэлло» без випікання

Этот материал также доступен на русском языке

торт Рафаело без випікання
Ніжний, ароматний і без жодного грама борошна — торт «Рафаэлло» готується без випікання за мінімум часу.

Якщо хочете швидко приготувати десерт до чаю, спробуйте «Рафаело» без випікання. Торт готується дуже швидко, а його смак підкорить найвибагливішого гурмана!

Раніше ми розповідали, як приготувати лінивий «Сметанник» за 20 хвилин.

Інгредієнти

  • вершкові вафлі – 180 г
  • цукор – 150 г
  • кисломолочний сир – 800 г
  • кокосова стружка – 100 г
  • молоко – 250 мл
  • желатин – 25 мг
  • вода – 150 мл

Приготування

  1. Вафлі перебиваємо у крихту (не дуже мілку).
  2. Желатин замочуємо у воді, потім нагріваємо, але не доводимо до кипіння.
  3. До молока додаємо половину цукру і ставимо на вогонь, доводимо до кипіння. Додаємо кокосову стружку і вимикаємо вогонь. Даємо час стружці набухнути.
  4. Сир збиваємо блендером у пастоподібний стан, додаємо цукор і молочно-кокосову суміш.
  5. Додаємо розтоплений желатин і добре перемішуємо, щоб не залишалися грудочки.
  6. Боки форми без дна застеляємо пергаментом і викладаємо на дно вафельні крихти. Добре ущільнюємо.
  7. Виливаємо молочну суміш і ставимо в холодильник на 3 години, краще — на ніч.
  8. Прикрашаємо кокосовою стружкою і, за бажанням, цукерками «Рафаело».

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?