Фото: freepik
Ключові тези:
Масло є частиною щоденного раціону багатьох українців. Втім, не всі вміють обрати дійсно якісний продукт. Кулінарна блогерка Олена Карпюк на своїй сторінці в соцмережі Instagram розповіла, на що саме варто звернути увагу для вибору хорошого масла.
Раніше ми розповідали, чим корисний і небезпечний цикорій.
2. Жирність. Якісне масло повинно мати не менше як 82,5% жирності. Якщо жирність нижча (наприклад, 72,5%) – це масляна суміш або спред.
3. Вказування Державного стандарту України (ДСТУ). На якісному маслі обов’язково має бути вказаний ДСТУ — стандарт продукту, розроблений відповідно до чинного законодавства України. В Україні справжнє масло виготовляють за ДСТУ 4399:2005 — він і гарантує високу якість продукту.
Вас також можуть зацікавити новини:
Кожне посвідчення водія, яке видають сервісні центри МВС, містить спеціальні відмітки. Вони вказують на певні…
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Сучасній людині дуже складно обійтися без смартфона, адже в цьому девайсі зібрано буквально все: є…
Щоб виноград добре перезимував і дав здорові пагони, обрізку краще робити після перших заморозків і…
Ніжний, ароматний і без жодного грама борошна — торт «Рафаэлло» готується без випікання за мінімум…