Фото: freepik
Ключові тези:
Масло є частиною щоденного раціону багатьох українців. Втім, не всі вміють обрати дійсно якісний продукт. Кулінарна блогерка Олена Карпюк на своїй сторінці в соцмережі Instagram розповіла, на що саме варто звернути увагу для вибору хорошого масла.
Раніше ми розповідали, чим корисний і небезпечний цикорій.
2. Жирність. Якісне масло повинно мати не менше як 82,5% жирності. Якщо жирність нижча (наприклад, 72,5%) – це масляна суміш або спред.
3. Вказування Державного стандарту України (ДСТУ). На якісному маслі обов’язково має бути вказаний ДСТУ — стандарт продукту, розроблений відповідно до чинного законодавства України. В Україні справжнє масло виготовляють за ДСТУ 4399:2005 — він і гарантує високу якість продукту.
Вас також можуть зацікавити новини:
Накопичені борги за комунальні послуги не завжди означають безвихідь для споживача. Законодавство передбачає механізм реструктуризації,…
Після смерті пенсіонера його родина може отримати пенсійні кошти, які не були виплачені за життя.…
Гіркий шоколад давно перестав бути просто ласощами. Сучасні наукові дослідження підтверджують: цей продукт при помірному…
Навіть у складних умовах воєнного часу українці намагаються зберігати традиції й накривати новорічні столи. Втім,…
Шановні читачі, ми продовжуємо серію публікацій про речі, які здаються непотрібними, але можуть виявитися справжніми…
Реєстрація місця проживання в Німеччині — це не бюрократична формальність, а обов’язкова умова легального проживання…