Ці пухкі, солодкі оладки хотітиметься їсти знову і знову! А готувати їх – дуже просто та легко. Обов’язково порадуйте себе та своїх близьких цією неймовірною стравою!
Раніше ми розповідали, як приготувати манні оладки без борошна.
Інгредієнти
- гарбузова м’якоть – 450 г
- кисло-солодкі яблука – 2-3 шт.
- кефір – 150 мл
- яйце – 1 шт.
- борошно
- пекарський розпушувач
- цукровий пісок із сіллю – за смаком
Приготування
- Очистіть гарбуз і яблука, натріть їх на середній тертці.
- Додайте яйце, вливайте кефір, додайте цукор, розпушувач і сіль, ретельно перемішайте.
- Додайте таку кількість борошна, щоб тісто на оладки не було рідким, оскільки гарбуз і яблука в процесі ще будуть виділяти сік.
- Обсмажте оладки на сковороді.
- Подавати оладки варто зі сметаною, медом або варенням.








