Ключові тези:
Як урізноманітнити класичний рецепт – Гарбуз, айва чи журавлина: що додати в шарлотку восени
Якщо хочете урізноманітнити домашню випічку – спробуйте шарлотку з кукурудзяного борошна. Вона виходить золотистою, розсипчастою, з легким смаком манника. У її складі немає глютену, тому такий десерт підійде навіть тим, хто дотримується безглютенової дієти.
Знадобиться: 3 яйця, 1 склянка кукурудзяного борошна, 1 склянка цукру (або за смаком), 1–2 яблука, дрібка солі, 1 чайна ложка рослинної олії (для змащування форми). Якщо яйця не надто свіжі – додайте ¼ чайної ложки розпушувача.
Читайте також:
Місцями, особливо на заході та в горах, можливі пориви вітру до 15–20 м/с - будьте…
Очікувалося, що до 30 жовтня магнітосфера почне стабілізуватися, проте цього не сталося.
Не всі старі речі треба бездумно викидати. У рубриці «Поради про непотрібні речі: відповідаємо на…
У вересні 2023 року Україна перейшла на новоюліанський церковний календар, через що дати деяких свят…
Хризантеми радують нас яскравими фарбами тоді, коли інші квіти вже відцвіли. Але з приходом холодів…
Кількість пенсіонерів в Україні трохи скоротилася, проте частка тих, хто отримує менше ніж 4 тисячі…