Ключові тези:
Як урізноманітнити класичний рецепт – Гарбуз, айва чи журавлина: що додати в шарлотку восени
Якщо хочете урізноманітнити домашню випічку – спробуйте шарлотку з кукурудзяного борошна. Вона виходить золотистою, розсипчастою, з легким смаком манника. У її складі немає глютену, тому такий десерт підійде навіть тим, хто дотримується безглютенової дієти.
Знадобиться: 3 яйця, 1 склянка кукурудзяного борошна, 1 склянка цукру (або за смаком), 1–2 яблука, дрібка солі, 1 чайна ложка рослинної олії (для змащування форми). Якщо яйця не надто свіжі – додайте ¼ чайної ложки розпушувача.
Читайте також:
Магнітні бурі є частиною космічної погоди й виникають через активність Сонця та викиди корональної маси.…
Буряк — незамінний інгредієнт традиційної української кухні та важлива культура для кожного городу. Щоб отримати…
Середина грудня принесе важливі зміни. Астрологічні події цього тижня зададуть напрямок не лише на кінець…
Борги за комунальні послуги лякають багатьох українців, особливо під час війни. Тому важливо знати, що…
В Україні зафіксували черговий випадок надвисокої спецпенсії, яка у рази перевищує середні зарплати та виплати…
Загальне зростання цін в Україні сповільнилося, однак комунальні платіжки все ж ростуть. Найвідчутніше українці це…