Ліниві вареники з вишнями — це прекрасна альтернатива повноцінному варіанту, яка зовсім не поступається йому за смаком, але значно економить час. Обов’язково спробуйте приготувати улюблену страву за цим простим рецептом!
Раніше ми розповідали, як приготувати ліниві голубці.
Інгредієнти
- Сир кисломолочний – 1 кг
- Яйця – 2 шт.
- Манна крупа – 4 ст. ложки
- Пшеничне борошно – 6 ст. ложок
- Цукор – 6 ст. ложок
- Сіль – 0,3 ч. ложки
- Вишня – 200 г
Приготування
- У глибоку миску насипаємо шість столових ложок цукру. Додаємо два сирих яйця. Збиваємо за допомогою виделки або віничка.
- До яєчної маси додаємо сир і добре розминаємо.
- У сир додаємо сіль та манну крупу.
- Додаємо до сиру просіяне борошно і замішуємо еластичне тісто.
- З тіста робимо ковбаску, яку нарізаємо на однакові шматочки.
- У кожен вареник кладемо вишню без кісточки. Загортаємо тісто так, щоб ягода була всередині вареника.
- Ліниві вареники варимо у киплячій підсоленій воді буквально 4–6 хвилин. Відразу ж після того, як вони спливають на поверхню води, знімаємо каструлю з вогню.
- Подаємо вареники зі сметаною та цукром. Також страву можна прикрашати свіжими ягодами.
Вас також можуть зацікавити новини:








