Чудова альтернатива котлетам: соковиті рулетики з куркою та кунжутом

Этот материал также доступен на русском языке

рулетики з куркою з кунжутом
Ці рулетики готуються за лічені хвилини, а виглядають — наче з ресторану. Порадуйте свою родину та гостей оригінальним рецептом.

Ніжні рулетики з курячого філе, обсипані золотистим кунжутом, — це страва, яку легко приготувати за мінімум часу. Вони виходять соковитими всередині, з ароматною скоринкою зовні та чудово пасують до овочевого гарніру чи рису.

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніший одеський форшмак.

Інгредієнти

  • Листкове тісто – 250 г

  • Куряче філе – 450 г

  • Кунжут – 100 г

  • Сіль – за смаком

  • Перець – за смаком

  • Зелень (кріп) – 30 г

Приготування

  1. Розкатайте тісто тонким шаром.

  2. Вибийте куряче філе. Додайте сіль та перець (приправи за смаком).

  3. Викладіть куряче філе на тісто, додайте зелень.

  4. Скрутіть у рулет та наріжте на шматки.

  5. Посипте кожен шматок кунжутом.

  6. Запікайте при температурі 180 градусів протягом 40–45 хвилин.

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?