Ніжні рулетики з курячого філе, обсипані золотистим кунжутом, — це страва, яку легко приготувати за мінімум часу. Вони виходять соковитими всередині, з ароматною скоринкою зовні та чудово пасують до овочевого гарніру чи рису.
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніший одеський форшмак.
Інгредієнти
-
Листкове тісто – 250 г
-
Куряче філе – 450 г
-
Кунжут – 100 г
-
Сіль – за смаком
-
Перець – за смаком
-
Зелень (кріп) – 30 г
Приготування
-
Розкатайте тісто тонким шаром.
-
Вибийте куряче філе. Додайте сіль та перець (приправи за смаком).
-
Викладіть куряче філе на тісто, додайте зелень.
-
Скрутіть у рулет та наріжте на шматки.
-
Посипте кожен шматок кунжутом.
- Запікайте при температурі 180 градусів протягом 40–45 хвилин.
Читайте також:








