Салат із тунцем і яйцем: легкий, білковий і дуже смачний

Этот материал также доступен на русском языке

салат з тунцем
Як за пів години приготувати страву, яка замінить повноцінний обід? Поживний хіт для швидкого перекусу.

Ключові тези:

  • Салат із тунцем і яйцем — швидка страва, багата на білок і омега-3 кислоти.
  • Приготування займає лише 35 хвилин, а результат — ситний, ароматний і поживний перекус.
  •  Страву можна подавати в листі салату або загорнути в тортилью для легкого обіду.

Салат із тунцем і яйцем — класичне поєднання користі та смаку. Тунець додає страві насиченості та аромату, а яйця роблять її ніжною і збалансованою. Такий салат можна приготувати за лічені хвилини, і він чудово підійде як для перекусу, так і для повноцінного обіду.

Раніше ми розповідали, як приготувати овочеве рагу з куркою.

Інгредієнти

  • 2 яйця
  • 140 г тунця (добре віджатого)
  • 120 мл майонезу
  • 1 стебло селери, дрібно нарізане
    1 зелена цибуля, нарізана кільцями
  • 2 ст. ложки дрібно нарізаного маринованого огірка
  • 1 ч. ложка гірчиці
  • 1/4 ч. ложки сушеного або 1 ч. ложка свіжого кропу
  • сіль і перець на смак

Калорійність: 261 ккал
Час приготування: 35 хвилин

Як приготувати салат з яйцем і тунцем

Яйця покладіть у каструлю, залийте холодною водою й доведіть до кипіння. Після закипання вимкніть вогонь, накрийте кришкою і залиште на 15 хвилин.

Далі:

  1. Перекладіть яйця у миску з льодом, охолодіть, почистіть і розімніть виделкою.
  2. Додайте майонез, гірчицю, селеру, цибулю, огірок, кріп і спеції.
  3. Обережно додайте тунця, зберігаючи текстуру шматочків.

Страву можна подавати у листі салату, як начинку для сендвічів або загорнуту в низькокалорійні тортильї. 

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?