Бюджетно й без зайвих зусиль: готуємо неймовірно смачний торт «Імператор»

Этот материал также доступен на русском языке

торт Імператор
Приготуйте торт «Імператор» за доступними інгредієнтами і без зайвих зусиль. Рідні та гості будуть у захваті!

Хочете порадувати рідних смачним і ефектним тортом, не витрачаючи купу грошей і часу? Торт «Імператор» — простий у приготуванні, а смак вразить навіть найбільших ласунів.

Раніше ми розповідали, як приготувати лінивий «Сметанник» за 20 хвилин.

Інгредієнти

  • листкове бездріжджове тісто — 1 кг

Для заварного крему:

  • цукор — 200 г
  • крохмаль — 2 ст. л.
  • ванільний цукор — 10 г
  • яйця — 3 шт.
  • молоко — 800 г
  • вершкове масло — 50 г

Приготування

  1. У глибоку каструлю додайте цукор, крохмаль та ванільний цукор.
  2. Додайте яйця і суміш збийте вінчиком до однорідної маси. Після цього додайте молоко, і все ретельно перемішайте ще раз.
  3. Каструлю поставте на середній вогонь і, постійно помішуючи, варіть до загусання. Коли крем досягне потрібної консистенції, додайте вершкове масло, яке ретельно розмішайте до повного розчинення.
  4. Крем перекладіть у миску, накрийте харчовою плівкою в контакт і залиште охолоджуватися до кімнатної температури.
  5. Листкове тісто наріжте на невеликі шматочки, які запечіть в духовці при температурі 180 градусів до золотистої скоринки, потім дістаньте з духовки і охолодіть.
  6. Частину запеченого тіста обережно перекладіть у глибоку миску і залийте більшою частиною заварного крему. Усе ретельно перемішайте.
  7. Отриману масу рівномірно викладіть у заздалегідь підготовлену форму для торта.
  8. Зверху на торт нанесіть залишок крему. Залишки запеченого тіста подрібніть і посипте ними торт.
  9. Відправте торт у холодильник для просочування на 2-3 години (краще залиште на ніч).

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?