Найтонші млинці, які не рвуться: перевірений рецепт

Этот материал также доступен на русском языке

млинці
Фото: freepik
Забудьте про рвані і товсті млинці! Ми розкриваємо рецепт, який гарантує ідеально тонкі та дуже смачні млинці.

Ви втомилися від рваних млинців? Ми знайшли перевірений спосіб приготування, який робить їх тонкими та ідеальними для будь-яких начинок, а ще – неймовірно смачними!

Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні чебуреки з яловичиною.

Інгредієнти

  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 15 г
  • Кисле молоко – 500 мл
  • Борошно – 300 г
  • Сода харчова – 2,5 г
  • Сіль – щіпка
  • Вода (окріп) – 200 мл
  • Олія – 60 мл

Приготування

  1. Яйця збиваємо з цукром блендером або виделкою.
  2. Злегка підігріваємо кисле молоко і вливаємо в нього яєчну суміш. Додаємо дрібку солі. Збиваємо суміш міксером.
  3. Просіюємо  в масу борошно і ще раз збиваємо тісто. Воно буде досить густим.
  4. В окремий посуд висипаємо соду і заливаємо її окропом. Перемішуємо до однорідності і поступово вливаємо воду з содою в млинцеве тісто.
  5. Залишаємо тісто на 30 хвилин настоятися.
  6. Виливаємо олію в тісто і смажимо млинці на сковороді.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?