Ви втомилися від рваних млинців? Ми знайшли перевірений спосіб приготування, який робить їх тонкими та ідеальними для будь-яких начинок, а ще – неймовірно смачними!
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні чебуреки з яловичиною.
Інгредієнти
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 15 г
- Кисле молоко – 500 мл
- Борошно – 300 г
- Сода харчова – 2,5 г
- Сіль – щіпка
- Вода (окріп) – 200 мл
- Олія – 60 мл
Приготування
- Яйця збиваємо з цукром блендером або виделкою.
- Злегка підігріваємо кисле молоко і вливаємо в нього яєчну суміш. Додаємо дрібку солі. Збиваємо суміш міксером.
- Просіюємо в масу борошно і ще раз збиваємо тісто. Воно буде досить густим.
- В окремий посуд висипаємо соду і заливаємо її окропом. Перемішуємо до однорідності і поступово вливаємо воду з содою в млинцеве тісто.
- Залишаємо тісто на 30 хвилин настоятися.
- Виливаємо олію в тісто і смажимо млинці на сковороді.
Вас також можуть зацікавити новини: