Кращий, за знамениту «Монастирську хату»: готуємо торт «Вишневе блаженство» без випічки

Этот материал также доступен на русском языке

торт вишневе блаженство
Ніжний крем, ароматні вишні та хрустка основа — «Вишневе блаженство» точно виправдовує свою назву.

Забудьте про довгі години біля духовки – цей торт готується швидко, без випічки, а на смак навіть кращий за знамениту «Монастирську хату».

Раніше ми розповідали, як приготувати лінивий «Сметанник» за 20 хвилин.

Інгредієнти

  • Сметана 30% жирності – 600 г
  • Варене згущене молоко – 370 г
  • Свіжеморожена вишня
  • Лаваш – 2 пачки
  • Шоколад – 1 плитка

Приготування

  1. Сметану викладаємо в окрему посудину. Протягом хвилини збиваємо її міксером.
  2. Поступово додаємо до сметани згущене молоко й теж збиваємо протягом 5 хвилин.
  3. Кожен з листів лаваша розріжте на чотири частини.
  4. На кожну смужку лаваша в ряд викладіть вишні (приблизно 7 шт.). Згорніть лаваш у трубочку. Відріжте края. Так зробіть з усіма смужками лавашів.
  5. Беремо пласку тацю чи тарілку, змащуємо її кремом, викладаємо п’ять трубочок з вишнею в один ряд. Зверху поливаємо кремом. Далі – другий шар з уже чотирьох трубочок. Знову крем. Шар з трьох трубочок. Крем. Відправляємо торт просякнути кремом на кілька годин чи на ніч.
  6. Шоколад тремо на великій тертці або нарізаємо й посипаємо ним готовий торт.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?