Неймовірно смачні гарбузові «горщики» з м’ясом легко приготувати навіть вдома – достатньо декількох простих інгредієнтів. Обов’язково спробуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніший форшмак.
Інгредієнти
- Куряча грудка – 300 г
- Бекон – 300 грам
- Гарбуз – 2 шт. (невеликі, приблизно по 300 г)
- Вершки 20% – 200 мл
- Сіль – 0,5 чайних ложки
- Перець чорний мелений – 2 щіпки
Приготування
- Філе промиваємо і нарізаємо разом з беконом невеликим кубиком.
- На розігрітій сковороді обсмажуємо бекон до золотистого кольору протягом 5–7 хвилин. Додаємо філе і готуємо ще 5 хвилин.
- Гарбузи промиваємо і видаляємо м’якоть за допомогою ложки. Натираємо гарбуз всередині сіллю і перцем.
- Складаємо в гарбуза обсмажене м’ясо з беконом і заливаємо вершками. Вершки повинні повністю покривати начинку.
- Надсилаємо гарбуза в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Читайте також: