Ads_NP_above_header

Гарбузові «горщики» з м’ясом: простий рецепт неймовірно смачної страви

Этот материал также доступен на русском языке

гарбуз з м'ясом
Гарбузові «горщики» з м’ясом – проста, ситна та неймовірно смачна страва, яка точно сподобається всій родині.

Неймовірно смачні гарбузові «горщики» з м’ясом легко приготувати навіть вдома – достатньо декількох простих інгредієнтів. Обов’язково спробуйте!

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніший форшмак.

Інгредієнти

  • Куряча грудка 300 г
  • Бекон 300 грам
  • Гарбуз 2 шт. (невеликі, приблизно по 300 г)
  • Вершки 20% 200 мл
  • Сіль 0,5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений 2 щіпки

Приготування

  1. Філе промиваємо і нарізаємо разом з беконом невеликим кубиком.
  2. На розігрітій сковороді обсмажуємо бекон до золотистого кольору протягом 5–7 хвилин. Додаємо філе і готуємо ще 5 хвилин.
  3. Гарбузи промиваємо і видаляємо м’якоть за допомогою ложки. Натираємо гарбуз всередині сіллю і перцем.
  4. Складаємо в гарбуза обсмажене м’ясо з беконом і заливаємо вершками. Вершки повинні повністю покривати начинку.
  5. Надсилаємо гарбуза в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?