Одеський форшмак – це не просто закуска, а справжня легенда. Розповідаємо, як приготувати його так, щоб навіть найвибагливіші гурмани просили добавку.
Раніше ми розповідали, як приготувати оригінальний соус до м’яса і риби.
Інгредієнти
- Оселедець – 2 шт.
- Яйця відварені – 2 шт.
- Яблуко кисле – 1 шт.
- Цибуля маленька – 1 шт.
- Масло вершкове (м’яке) – 70-90 г
- Булочка – 1 шт.
- Молоко для замочування
Приготування
- Очистіть оселедець. Зніміть філе, заберіть кістки, якщо лишились, та дрібно наріжте його.
- Булочку очистіть від скоринки і замочіть у молоці.
- Кисле яблуко очистіть від шкірки та натріть на дуже дрібну тертку.
- Натріть цибулю і яйця.
- Булочку відтисніть від зайвої рідини і теж додайте до оселедця.
- Додайте мʼяке вершкове масло. Усе ретельно перемішайте.
Читайте також: