Колись цей рецепт був справжнім хітом — ним мастили хліб, робили бутерброди й навіть подавали до святкового столу. Тепер саме час пригадати цей неперевершений смак.
Раніше ми розповідали, як приготувати дуже смачну картоплю, фаршировану м’ясом та яйцями.
Інгредієнти
- копчений сир — 150 г;
- яйце куряче — 3 шт.;
- морква — 1 шт.
Додатково:
- часник — 3-4 зубчики
- чорний мелений перець — 1/2 ч. л.
- майонез — 1 ст. л.
- сметана — 1 ст. л.
- сіль — дрібка;
- батон — 1 шт.
Приготування
- Натріть копчений сир на великій тертці. Відваріть курячі яйця, очистіть, охолодіть та натріть на тертці. Додайте до сиру.
- Очистіть моркву, натріть на дрібній тертці у сирому вигляді та додайте до основної суміші. Пропустіть часник через прес і додайте до салату.
- Заправте суміш майонезом та сметаною, посоліть та приправте меленим перцем. Наріжте батон скибками та підсушіть на сковороді, грилі або в духовці.
- Викладіть на кожну грінку 1 ст. л. приготовленої намазки. Прикрасьте бутерброди свіжою зеленню та подайте на стіл.
Читайте також: