На пенсії - Живемо!

Дуже соковитий і смачний: готуємо м’ясний рулет із яйцем

Этот материал также доступен на русском языке

мясний рулет з яйцем
Цей м’ясний рулет із яйцем виходить ніжним, соковитим і дуже смачним. Готується просто, а результат точно сподобається і родині, і гостям.

Шукаєте нову ідею для ситного обіду чи вечері? М’ясний рулет із яйцем — те, що треба. Соковитий, ситний і дуже смачний, а готується просто і швидко.

Раніше ми розповідали, як приготувати дуже смачну картоплю, фаршировану м’ясом та яйцями.

Інгредієнти

  • Фарш із яловичини — 600 г
  • Курячий фарш — 400 г
  • Куряче яйце — 5 шт.
  • Кабачок середній — 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Часник — 2 зубчики
  • Рослинна олія — 2 ст. л.
  • Панірувальні сухарі
  • Крохмаль кукурудзяний — 1 ст. л.
  • Паприка — 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Сіль — за смаком

Приготування

  1. Кладемо холодні яйця в киплячу круто посолену воду. Коли вода знову закипить, відраховуємо 1 хвилину, закриваємо кришкою та вимикаємо вогонь. Через 10 хвилин зливаємо воду, охолоджуємо яйця під проточною холодною водою і дуже акуратно очищуємо.
  2. Очищаємо цибулю та часник, дуже дрібно нарізаємо.
  3. Обсмажуємо цибулю і часник у кількох ложках рослинної олії протягом семи хвилин. Посипаємо паприкою, перемішуємо, знімаємо з вогню та охолоджуємо.
  4. Змішуємо яловичий і курячий фарш зі смаженою цибулею та часником.
  5. Натираємо цукіні на середній тертці, додаємо до фаршу. Солимо, перчимо і добре вимішуємо.
  6. Змішуємо крохмаль із трьома столовими ложками холодної води до однорідності, додаємо до фаршу і ще раз дуже ретельно вимішуємо.
  7. Щедро змащуємо олією форму для кексу. Присипаємо панірувальними сухарями, сіллю та перцем і дно, і боки.
  8. Обережно викладаємо на дно приблизно третину м’ясного фаршу.
  9. На фарш у ряд викладаємо варені яйця. Поверх викладаємо фарш, що залишився, щільно притискаємо.
  10. Посипаємо сухарями із сіллю та перцем, закриваємо форму фольгою.
  11. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40 хвилин та ще 5–7 хвилин  – без фольги, для рум’яної скоринки.

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?