На пенсії - Живемо!

Неймовірний італійський торт без випічки: готуємо за 15 хвилин

Этот материал также доступен на русском языке

італійський торт без випічки
Усього кілька інгредієнтів, мінімум часу — і у вас на столі розкішний італійський торт, що буквально тане в роті.

Цей торт настільки ніжний, що важко повірити, що він готується без духовки. Секрет – у правильному поєднанні простих інгредієнтів. Обов’язково порадуйте ним своїх гостей – приготування займе зовсім мало часу!

Раніше ми розповідали, як приготувати лінивий «Сметанник» за 20 хвилин.

Інгредієнти:

  • яйця — 2 шт.
  • кукурудзяний крохмаль — 50 г
  • цукор — 120 г
  • ванільний цукор — 10 г
  • дрібка солі
  • жирна сметана — 400 г
  • вершкове масло — 130 г
  • печиво — 300 г
  • молоко або вершки — 3-4 ст. л.

Приготування

  1. Приготуйте крем. У сотейнику змішайте до однорідності яйця, сметану, цукор, сіль та ванільний цукор.
  2. Суміш проваріть на повільному вогні, постійно помішуючи, до загущення. Після закипання проваріть ще 30-60 секунд, після чого зніміть з вогню та залишіть охолоджуватися до кімнатної температури.
  3. Печиво подрібніть блендером у дрібну крихту.
  4. До печива додайте 80 г розтопленого вершкового масла та кілька столових ложок молока. Перемішайте та розділіть суміш на дві частини.
  5. У форму викладіть одну частину печива, сформуйте дно та бортики. Відправте у холодильник для стабілізації на 10-15 хвилин.
  6. Тим часом до охолодженого крему додайте 50 г м’якого вершкового масла та збийте міксером до пишної маси.
  7. Викладіть крем в основу з печива та присипте залишками крихти. Залишіть торт у холодильнику для стабілізації — краще на ніч.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?