Ключові тези:
Чебуреки – це тонке хрумке тісто і соковита м’ясна начинка. Щоб вони вдалися, тісто замішують на теплій воді, а у фарш обов’язково додають холодну воду і дрібно нарізану цибулю.
Раніше ми рекомендували вам ліниві чебуреки – для працюючих господинь: економія часу, сил і коштів
Для тіста: борошно – 600 г, вода (тепла, близько 50°С) – 250 мл, сіль – 1 чайна ложка, цукор – 1 чайна ложка, оцет – 1 чайна ложка, олія – 1 столова ложка.
Для начинки: яловичий фарш – 800 г, цибуля – 1 велика головка, часник – 2 зубчики, холодна вода – 200 мл, зіра (за бажанням) – 1 столова ложка, сіль, перець – за смаком, олія для смаження.
Подавайте з томатно-часниковим соусом: натріть 2-3 стиглі помідори, додайте 2 зубчики подрібненого часнику, 1 столову ложку соняшникової олії, сіль, перець і зелень. Перемішайте – і соус готовий.
Ключевые тезисы:
Читайте також:
Як відрізнити справжню сметану від фальсифікату без лабораторії? Один крапель йоду – і все стане…
Власники карток «Ощадбанку», які їх не використовують протягом року, ризикують втратити зайві гроші. Однак є…
Кабмін суттєво розширив можливості ЦНАПів. Що ще українці зможуть робити одразу в одному місці.
Детальне сканування при кожному в’їзд. Які ще “приємні” сюрпризи чекають на українців у Європі з…
Що робити, якщо з родичами не вдається домовитися про розподіл спадщини? Розбираємо покроково, як діяти:…
Хмарна прохолодна погода змусила українців споживати більше електроенергії. В Укренерго пояснили, коли точно не варто…