На пенсії - Живемо!

Піца у формі булочок – ідеальний швидкий сніданок за 30 хвилин

Этот материал также доступен на русском языке

пицца
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите піцу? Спробуйте приготувати піцу у формі булочок — мініатюрні порції з хрусткою скоринкою, сиром, що тягнеться, і ароматом італійських трав.

Ключові тези:

  • Піца у формі булочок – це оригінальний і простий спосіб по-новому подати улюблену страву.
  • Страва готується з листкового дріжджового тіста, сиру, ковбаси та томатного соусу – всі інгредієнти доступні та не вимагають довгої підготовки.
  • Такі булочки зручно брати із собою, подавати на перекус чи як оригінальну закуску для гостей.

Піца у формі булочок

Мінімум інгредієнтів, максимум задоволення: піца у формі булочок – це ідеальний варіант для швидкого перекусу, пікніка або затишного сніданку чи  вечері. Готується із листкового тіста і не потребує замісу.

Інгредієнти

  • Упаковка дріжджового листкового тіста,
  • твердий сир – 250 г,
  • ковбаса – 200 г,
  • кетчуп або будь-який томатний соус,
  • італійські трави – до смаку.

Приготування

  1. Духовку розігріти до 200 градусів.
  2. Форму для запікання змастити олією.
  3. Розморозити тісто та розрізати його на невеликі частини.
  4. Кожен шматочок тіста змастити томатним соусом, покласти на нього скибочку ковбаси та посипати тертим сиром.
  5. Сформувати тісто з начинкою булочки, закріпивши краї тіста так, щоб вони не розпалися.
  6. Покласти булочки у форму або деко.
  7. Зверху посипати італійськими травами та залишками тертого сиру.

Випікати, поки|доки| тісто не стане золотисто-коричневим.

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?