Ключові тези:
Улюблений усіма соус майонез став невід’ємною частиною нашої кухні.
Однак магазинний майонез часто містить шкідливі добавки: барвники, консерванти, підсилювачі смаку та цукор. На відміну від нього, домашній майонез – більш корисна, смачна та економічна альтернатива. Його легко приготувати з простих, свіжих інгредієнтів, а для цього потрібно всього лише блендер. Домашній майонез можна зберігати в холодильнику не довше тижня, при цьому його смак легко урізноманітнити за допомогою спецій, гірчиці, часнику або лимонного соку.
Пропонуємо вам три рецепти домашнього майонезу.
Такий майонез є більш безпечним, особливо якщо ви не впевнені у свіжості або якості яєць.
Яйця – доволі алергічний продукт, тож пропонуємо вам страву, яку можна додавати до страв навіть для ваших онуків, якщо вони схильні до прояву алергічних реакцій.
Читайте також:
Погода 2 жовтня відрізнятиметься значними температурними контрастами.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Бажання чудово виглядати і стежити за своєю зовнішністю – нормальне для кожного чоловіка, який іде…
З 1 жовтня 2025 року в Україні розширюється доступ до базової соціальної допомоги – державної…
Пенсійна реформа продовжує змінювати правила гри: тепер вчителям складніше достроково вийти на заслужений відпочинок.
Нашій газеті "На пенсії" виповнюється 20 років. Багато хто з її колективу відзначатиме цю дату…