Найсмачніший італійський пиріг: усіх інгредієнтів потрібно по 12 ложок

Этот материал также доступен на русском языке

пиріг 12 ложок
Легкий рецепт без ваг і складних підрахунків: щоб приготувати найсмачніший італійський пиріг, потрібно просто відміряти по 12 ложок кожного інгредієнта.

Здивуйте своїх рідних і гостей найсмачнішим італійським пирогом, який готується за особливим правилом: усіх інгредієнтів потрібно по 12 ложок! Це дуже зручно та швидко – переконайтесь у цьому самі!

Раніше ми розповідали, як приготувати банановий пудинг в мікрохвильовці: смачний десерт за 7 хвилин.

Інгредієнти

  • Борошно – 12 столових ложок
  • Цукор – 12 столових ложок
  • Молоко – 12 столових ложок (240 мілілітрів)
  • Рослинна олія – 12 столових ложок (240 мілілітрів)
  • Розпушувач – 2 чайні ложки
  • Яйця – 3 штуки
  • Лимон – половина
  • Сіль – дрібка

Приготування

  1. Беремо глибоку миску і вбиваємо у неї яйця.
  2. Додаємо цукор та дрібку солі.
  3. Віночком або міксером на низькій швидкості збиваємо масу до однорідності.
  4. Вливаємо молоко та олію, знову перемішуємо.
  5. З половини лимона знімаємо цедру за допомогою дрібної тертки та видавлюємо сік.
  6. Цедру та лимонний сік додаємо в тісто і ретельно перемішуємо.
  7. Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем і поступово всипаємо в рідку масу, замішуючи однорідне і густе тісто, по консистенції схоже на те, з якого роблять оладки.
  8. Форму змащуємо олією і присипаємо борошном.
  9. Виливаємо тісто і ставимо форму в духовку, нагріту до 180 градусів.
  10. Випікаємо 30–35 хвилин. Готовність пирога перевіряємо зубочисткою чи дерев’яною шпажкою.
  11. Охолоджуємо десерт, посипаємо цукровою пудрою, нарізаємо та подаємо до столу.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?