Ключові тези:
Кетчуп із помідорів та слив виходить з насиченим смаком, легкою кислинкою і фруктовим ароматом. Такий соус ідеально підходить до м’яса, картоплі та макаронів.
Сливи вимийте, видаліть кісточки. Помідори очистіть від шкірки.
Пропустіть через м’ясорубку помідори, сливи та цибулю. Варіть пюре на повільному вогні близько 2 годин.
Подрібніть часник, зелень та гострий перець.
Додайте в каструлю сіль, цукор, спеції та оцет. Варіть ще 30-40 хвилин до загусання.
Розлийте киплячий кетчуп у стерилізовані банки, закатайте і укутайте до повного охолодження.
Читайте также:
Геомагнітна активність у листопаді не вщухає. Коли буря послабшає?
Українців попередили про нові відключення електроенергії. Обмеження діятимуть у більшості регіонів.
Без сонця і з мокрим асфальтом. Синоптики попередили про дощі та нічні похолодання 13 листопада.
Зберігаємо колір і смак. Покрокова інструкція варіння опеньок
Гроші на ліки та тепло для найуразливіших українців. Як працюватиме нова програма уряду?
Ще кілька років тому українські садівники могли лише мріяти про власні гранати, хурму чи ківі.…