Ключові тези:
Кетчуп із помідорів та слив виходить з насиченим смаком, легкою кислинкою і фруктовим ароматом. Такий соус ідеально підходить до м’яса, картоплі та макаронів.
Сливи вимийте, видаліть кісточки. Помідори очистіть від шкірки.
Пропустіть через м’ясорубку помідори, сливи та цибулю. Варіть пюре на повільному вогні близько 2 годин.
Подрібніть часник, зелень та гострий перець.
Додайте в каструлю сіль, цукор, спеції та оцет. Варіть ще 30-40 хвилин до загусання.
Розлийте киплячий кетчуп у стерилізовані банки, закатайте і укутайте до повного охолодження.
Читайте также:
Кожен українець може заздалегідь побачити, на яку пенсію розраховує після завершення трудової діяльності. Ба більше,…
Під час закордонних поїздок українці нерідко стикаються з фінансовими обмеженнями, про які згадують лише на…
Українець втратив доступ до власних коштів після блокування картки через «підозрілі» поповнення. Банк утримав значну…
Пенсіонери мають до кінця року підтвердити свою особу, щоб не втратити право на виплати. Пенсійний…
Рівень заробітних плат у країнах Європи суттєво відрізняється залежно від економіки та розвитку окремих галузей.…
Виправлення в документах, нечітка печатка та відмова у зарахуванні стажу — саме навколо цих деталей…