Якщо раптово захотілося чогось солоденького, не обов’язково довго стояти біля плити – спробуйте приготувати ніжний банановий пудинг у мікрохвильовці всього за 7 хвилин. Засікайте час!
Раніше ми розповідали, як приготувати “Наполеон” у склянці.
Інгредієнти
- Стиглий банан – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Вершкове масло – 25 г
- Цукор-пісок – 2 ст. ложки
- Борошно – 3 ст. ложки
- Молоко – 1 ст. ложка
- Розпушувач – 1 ч. ложка
Приготування
- Очищаємо банан, нарізаємо його в миску та розминаємо за допомогою виделки.
- Вливаємо до банана молоко, вбиваємо яйце.
- Додаємо цукор і розтоплене вершкове масло.
- Всипаємо просіяне борошно та розпушувач, і ретельно все перемішуємо.
- Форму для випікання змащуємо маслом і помішаємо в неї тісто.
- Виставляємо максимальну потужність в мікрохвильовці та випікаємо наш пудинг впродовж 4 хвилин. Він повинен піднятися і придбати ніжну пористу текстуру.
- Перевертаємо пудинг на блюдце або подаємо в формі, в якій він готувався.
Вас також можуть зацікавити новини: