Обожнюєте квашену капусту, але не маєте часу для довгого очікування? Приготуйте її за цим простим рецептом – і отримаєте улюблену страву в максимально короткий термін. Ну а смакуватиме ця квашена капуста так, щоб готуватимете її знову та знову!
Раніше ми розповідали, як приготувати консервовані помідори з яблуками і солодким перцем.
Інгредієнти
- Капуста – 3 кг
 - Морква – 2 шт
 - Цукор – 1 столова ложка
 - Мед – 1 чайна ложка
 - Сіль – 1,5 столові ложки
 - Вода кип’ячена
 
Приготування
- Капусту помийте та дрібно нашаткуйте.
 - Моркву натріть на крупній тертці або поріжте тонкою соломкою.
 - Капусту та моркву з’єднайте, але руками не мніть.
 - Викладіть капусту у велику банку, бажано трилітрову, або у дві банки по 1,5 літра.
 - Капусту добре утрамбуйте та залийте кип’яченою водою.
 - Зверху насипте сіль, далі — цукор і мед.
 - Поставте банку в каструлю та прикрийте кришкою. Через добу квашена капуста буде готова.
 
Вас також можуть зацікавити новини:
							
											







