Обожнюєте квашену капусту, але не маєте часу для довгого очікування? Приготуйте її за цим простим рецептом – і отримаєте улюблену страву в максимально короткий термін. Ну а смакуватиме ця квашена капуста так, щоб готуватимете її знову та знову!
Раніше ми розповідали, як приготувати консервовані помідори з яблуками і солодким перцем.
Інгредієнти
- Капуста – 3 кг
- Морква – 2 шт
- Цукор – 1 столова ложка
- Мед – 1 чайна ложка
- Сіль – 1,5 столові ложки
- Вода кип’ячена
Приготування
- Капусту помийте та дрібно нашаткуйте.
- Моркву натріть на крупній тертці або поріжте тонкою соломкою.
- Капусту та моркву з’єднайте, але руками не мніть.
- Викладіть капусту у велику банку, бажано трилітрову, або у дві банки по 1,5 літра.
- Капусту добре утрамбуйте та залийте кип’яченою водою.
- Зверху насипте сіль, далі — цукор і мед.
- Поставте банку в каструлю та прикрийте кришкою. Через добу квашена капуста буде готова.
Вас також можуть зацікавити новини: