Найсмачніша квашена капуста за 24 години: простий рецепт

Этот материал также доступен на русском языке

квашена капуста
Якщо не хочете довго чекати, приготуйте квашену капусту за цим простим рецептом. Вам знадобиться всього доба!

Обожнюєте квашену капусту, але не маєте часу для довгого очікування? Приготуйте її за цим простим рецептом – і отримаєте улюблену страву в максимально короткий термін. Ну а смакуватиме ця квашена капуста так, щоб готуватимете її знову та знову!

Раніше ми розповідали, як приготувати консервовані помідори з яблуками і солодким перцем.

Інгредієнти

  • Капуста – 3 кг
  • Морква – 2 шт
  • Цукор – 1 столова ложка
  • Мед – 1 чайна ложка
  • Сіль – 1,5 столові ложки
  • Вода кип’ячена

Приготування

  1. Капусту помийте та дрібно нашаткуйте.
  2. Моркву натріть на крупній тертці або поріжте тонкою соломкою.
  3. Капусту та моркву з’єднайте, але руками не мніть.
  4. Викладіть капусту у велику банку, бажано трилітрову, або у дві банки по 1,5 літра.
  5. Капусту добре утрамбуйте та залийте кип’яченою водою.
  6. Зверху насипте сіль, далі — цукор і мед.
  7. Поставте банку в каструлю та прикрийте кришкою. Через добу квашена капуста буде готова.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?