Це найсмачніша закуска на зиму: закриваємо помідори з яблуками і солодким перцем

Этот материал также доступен на русском языке

закрутки - помідори з яблуками і перцем
Незвичайне поєднання соковитих помідорів, солодкого перцю та яблук зробить цю консервацію справжнім хітом зимових свят.

Закрити на зиму можна не лише огірки чи класичні мариновані помідори. Додайте до помідорів яблука та перець — і отримаєте закуску, яку точно оцінять і діти, і дорослі. Легка кислинка яблук у поєднанні з ніжним перцем створює ідеальний баланс смаку — переконайтесь у цьому самі!

Раніше ми розповідали, що додати до маринованих помідорів, щоб отримати незвичайний смак.

Інгредієнти

  • Помідори — 1 кг
  • Яблука — 5 шт. середнього розміру
  • Солодкий болгарський перець жовтий і зелений— 2 шт.
  • Кріп і петрушка
  • Сіль — 1,5 ст. ложки
  • Цукор — 4 ст. ложки
  • Оцет — 2 ст. ложки
  • Трилітрові банки — 3 шт.

Приготування

  1. Помийте добре помідори, яблука поріжте часточками.
  2. Болгарський перець помийте, видаліть серединку та поріжте смужками.
  3. Кріп і петрушку промийте та висушіть.
  4. У банку покладіть помідори та яблука, між ними викладіть смужки перцю та гілочки кропу з петрушкою.
  5. Закип’ятіть воду та залийте банки до горлечка на 10 хвилин.
  6. Злийте воду з банок у чисту каструлю та приготуйте маринад.
  7. Для маринаду використайте будь-який перевірений рецепт.
  8. У киплячу воду додайте сіль, цукор та оцет.
  9. Залийте банки маринадом та відразу закрийте.
  10. Переверніть догори дном та залиште в темному місці до повного охолодження.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?