Курка, запечена по-французьки – дуже соковита, ситна й надзвичайно смачна. Завдяки простому рецепту приготувати таку страву вдасться навіть новачкові. А рідні та гості точно залишаться у захваті!
Раніше ми розповідали, як приготувати запечену курку зі сливами.
Інгредієнти
- Куряче філе — 1 шт.
- Помідор — 2 шт.
- Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- Йогурт — 300 г
- Твердий сир — 60 г
Приготування
- Куряче філе відбийте через харчову плівку (щоб не порвалося).
- Посоліть, поперчіть за смаком.
- Цибулю поріжте тонкими півкільцями, помідор — кружальцями, сир натріть на великій тертці.
- Форму трохи змастіть олією. Викладіть м’ясо і змастіть йогуртом. Зверху покладіть цибулю і знову залийте йогуртом. Покладіть помідори й знову змастіть усе йогуртом.
- Відправте м’ясо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин.
- За п’ять хвилин до готовності дістаньте його з духовки і посипте сиром. Поставте знову в духовку на п’ять хвилин, поки сир не розплавиться.
Вас також можуть зацікавити новини: