“Наполеон” у склянці: готуємо улюблений десерт за лічені хвилини без випікання

Этот материал также доступен на русском языке

наполеон в склянці
Знайомий усім торт можна подати зовсім по-новому — у склянці. Такий десерт готується швидше, виглядає ефектно й зручний у подачі.

Якщо не хочеться возитися з випіканням і складним рецептом, варто спробувати “Наполеон” у порційному форматі. Він простий у приготуванні, але не поступається смаком класичному торту. Переконайтеся в цьому самі!

Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший шоколадний торт без випікання із заварним кремом.

Інгредієнти

  • печиво “Вушка” — 200 г;

Для заварного крема:

  • молоко — 500 мл
  • яйце — 1 шт.
  • цукор — 120 г
  • борошно — 50 г (2 ст. л)
  • ванільний цукор — 8 г
  • вершкове масло — 100 г

Приготування

 

  1. Молоко влийте в каструлю й поставте її на вогонь.
  2. Яйця збийте з цукром та ванільним цукром.
  3. Додайте борошно, перемішайте до однорідної консистенції.
  4. Додайте суміш до молока, що майже закипіло.
  5. Постійно помішуйте, а згодом зменште вогонь до нижче середнього.
  6. Коли крем почине булькати, зменште вогонь до мінімального та ще проваріть його ще пів хвилини, постійно перемішуючи.
  7. Додайте вершкове масло, перемішайте та залиште охолоджуватися.
  8. Печиво подрібніть за допомогою качалки.
  9. У склянку викладіть одну столову ложку крему, потім ложку крихти. Повторюйте це, поки не закінчаться продукти.
  10. Залите десерт на годину.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?