Він просто тане в роті: найніжніший шоколадний торт без випікання із заварним кремом

Этот материал также доступен на русском языке

шоколадний торт без випікання
Легкий, ніжний і шоколадний: цей торт без випікання із заварним кремом стане улюбленим десертом для всієї родини.

Це справжня шоколадна насолода в кожному шматочку! Ніжний, повітряний і неймовірно смачний десерт оцінять і родина, і гості. А головне – він готується дуже просто та швидко. І навіть духовка не потрібна!

Раніше ми розповідали, як приготувати “Медовик” на сковороді.

Інгредієнти

  • молоко – 500 мл
  • яйце – 2 шт.
  • борошно – 50 г
  • цукор – 180-200 г
  • вершкове масло 82,5% – 100 г
  • ванілін – за смаком
  • печиво шоколадне – 2 пачки
  • шоколад – 1 плитка
  • олія рослинна – 2-3 ст. ложки

Приготування

  1. Готуємо заварний крем. Яйця збиваємо з цукром.
  2. Поступово додаємо молоко, постійно помішуючи.
  3. Додаємо борошно і ванілін.
  4. Ставимо на маленький вогонь, додаємо вершкове масло, помішуємо до розчинення. Постійно помішуємо, доки крем не стане густим й не почне закипати. Залишаємо крем охолоджуватися.
  5. Складаємо торт у формі, виклавши печиво, як “корж”, і поливши його кремом. Так робимо кілька шарів.
  6. На водяній бані розтоплюємо шоколад й додаємо туди рослинну олію, постійно помішуючи. Заливаємо наш торт.
  7. Залишаємо торт охолонути.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні