Середа, 27 Серпня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНезаслужено забутий рецепт 70-х: готуємо заливний пиріг з капустою

Незаслужено забутий рецепт 70-х: готуємо заливний пиріг з капустою

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви ніколи не пробували заливний пиріг з капустою, настав час відкрити для себе цей смачний і простий рецепт.

Хрустка скоринка, аромат тушкованої капусти та ніжне тісто — саме таким був пиріг, який так часто готували наші бабусі. Сьогодні ми нагадаємо вам цей простий і дуже смачний рецепт.

Раніше ми розповідали, як приготувати ліниву піцу з батона.

Інгредієнти

  • Олія – 50 г
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Капуста – 300 г
  • Сіль, перець – за смаком
  • Яйця – 4 шт.
  • Борошно – 1 стакан
  • Розпушувач – 1 чайна ложка

Приготування

1. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистої скоринки.
2. Моркву натріть на великій тертці і додайте до цибулі. Обсмажте ще протягом кількох хвилин.
3. Нашинкуйте капусту, додайте до моркви і цибулі. Посоліть, поперчіть і тушкуйте протягом 15 хвилин.
4. Яйця розбийте в глибоку миску, додайте сметану, сіль і ретельно все збийте.
5. Додайте борошно і розпушувач. Замість рідке тісто
6. У скляну форму для випікання перекладіть готову капусту, залийте все тістом. За бажанням, посипте кунжутом. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні