Якщо немає часу на довге замішування тіста, але хочеться ароматної піци, є простий вихід – використати звичайний батон. За лічені хвилини ви отримаєте страву, яка смакує не гірше класичного варіанту.
Раніше ми розповідали, як приготувати пухку “шкільну” мініпіцу.
Інгредієнти
- Батон – 1 шт.
- Копчена ковбаса – 150 г
- Мариновані огірки – 2 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Сир – 100 г
- Майонез – 3 ст. л.
Приготування
- Розріжте батон вздовж по горизонталі на дві половинки.
- Вийміть за допомогою ножа або руками всю м’якоть, залишивши недоторканою скоринку.
- Змастіть обидві половини батона основи майонезом.
- Натріть варені яйця і викладіть їх у “хлібні човники”.
- Наріжте огірки кубиками і покладіть на яйця.
- Викладіть ковбасу, нарізану невеликими кубиками.
- Наріжте помідор кружальцями і покладіть поверх ковбаси.
- Засипте батони з начинкою тертим сиром і відправте в розігріту до 180 градусів духовку, поки сир повністю не розплавиться і не підрум’яниться.
Вас також можуть зацікавити новини: