Якщо хочете здивувати рідних, приготуйте гречку в незвичний спосіб – у порційних горщиках із куркою та овочами. Добавки такої смачної й ситної страви проситимуть усі!
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні котлети.
Інгредієнти на 1 горщик
- куряче філе — 100–150 г
- гречка — 3 ст. л.
- цибуля — 1/3 шт
- морква — 1/3 шт
- часник — 1 зубчик або 1 ч. л. сушеного
- вершкове масло — 20 г
- томатний соус — 1 ст. л.
- сіль — за смаком
- вода — 300 мл
Приготування
- Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки.
- Нарізаємо цибулю і частик, а морку натираємо на велику тертку.
- У горщик засипаємо гречку, додаємо філе, овочі, томатний соус, сіль, заливаємо окропом.
- Накриваємо горщик кришкою і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: