Субота, 16 Серпня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяКрасивіше та смачніше ніж у дорогій кондитерській: готуємо пиріг з грушею і...

Красивіше та смачніше ніж у дорогій кондитерській: готуємо пиріг з грушею і сиром

Этот материал также доступен на русском языке
Лише кілька простих інгредієнтів — і ви створите пиріг, що здивує навіть найвибагливіших гурманів.

Ви й не здогадуєтесь, як легко приготувати пиріг, який за смаком перевершить дорогі ресторанні десерти. Обов’язково спробуйте цей простий рецепт – ваші рідні та гості будуть у захваті!

Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно смачний і ніжний торт на кефірі «Три склянки».

Інгредієнти

  • сир 5% – 180 г
  • рисове борошно – 50 г
  • яйце – 1 шт.
  • сіль – 1 щіпка
  • ванілін – 1 щіпка
  • груша – 200 г
  • волоські горіхи – 10 г
  • мед – 20 г
  • сир камамбер – 120 г

Приготування

  1. Замішайте тісто з сиру, яйця, рисового борошна, солі та ваніліну. Викладіть його у форму для випікання.
  2. Камамбер поріжте на тонкі скибочки, приблизно 0,5 см завтовшки. Груші помийте, розріжте навпіл і видаліть зернятка. Після цього наріжте їх впоперек тонкими скибочками, такої ж товщини, як і сир. Розкладіть на тісті, чергуючи скибочки камамберу і груші.
  3. Посипте пиріг волоськими горіхами й полийте медом.
  4. Відправте в розігріту на 190 градусів духовку приблизно на 30 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті