Рецепт оригінальний, тому що ця консервація готується на основі баклажанів та горіхів. Незвичайний смак гарантований.
Вам буде цікаво: Гострі фаршировані баклажани зметуть першими: вони прикрасять будь-яке застілля
У такому вигляді овочі зберігають свій насичений смак, а горіхово-часниковий соус надає їм особливої пікантності. Такий рецепт консервації баклажанів простий у приготуванні та не потребує особливих кулінарних навичок.
Вас також можуть зацікавити новини:
Волоський горіх — смачний і надзвичайно корисний продукт, багатий на жири, білки та мікроелементи. Проте…
Сучасні методи обстеження стають досконалішими. Вони дають лікарю більше точної інформації для своєчасної діагностики й…
Бувають моменти, коли гості вже майже дзвонять у двері, а часу на складні десерти зовсім…
Павербанки стали звичним аксесуаром у побуті, особливо під час відключень електроенергії. Проте за неправильного використання…
Пенсійний фонд України може не лише відмовити в перерахунку пенсії, а й фактично позбавити пенсіонера…
Будинки престарілих у місті Дніпро виконують важливу соціальну функцію, забезпечуючи людям похилого віку безпечні умови…