Один раз приготувавши це печиво, ви більше ніколи не купуватимете магазинне. М’яке, розсипчасте і шалено смачне. А готується надзвичайно просто, швидко й з мінімуму інгредієнтів, які точно знайдете в себе вдома!
Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний торт без випікання.
Інгредієнти
- Вершкове масло – 250 г
- Сметана – 300 г
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Розпушувач тіста – 0,5 пакетика
Приготування
- Вершкове масло кімнатної температури змішуємо зі сметаною і борошном.
- Додаємо розпушувач. Тісто має вийти м’яким і не липнути до рук.
- Відправте тісто в холодильник на 30 хвилин.
- Розкачайте тісто не дуже тонко. За допомогою формочок зробіть печиво й опустіть кожне в цукор, після чого покладіть на деко, застелене пергаментним папером.
- Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на приблизно 20 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: