Найніжніше пісочне печиво з чотирьох інгредієнтів: зметуть все до крихти

Этот материал также доступен на русском языке

пісочне печиво
Цей рецепт стане улюбленим: це печиво просто тане в роті, а готується дуже швидко.

Один раз приготувавши це печиво, ви більше ніколи не купуватимете магазинне. М’яке, розсипчасте і шалено смачне. А готується надзвичайно просто, швидко й з мінімуму інгредієнтів, які точно знайдете в себе вдома!

Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний торт без випікання.

Інгредієнти

  • Вершкове масло – 250 г
  • Сметана – 300 г
  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Розпушувач тіста – 0,5 пакетика

Приготування

  1. Вершкове масло кімнатної температури змішуємо зі сметаною і борошном.
  2. Додаємо розпушувач. Тісто має вийти м’яким і не липнути до рук.
  3. Відправте тісто в холодильник на 30 хвилин.
  4. Розкачайте тісто не дуже тонко. За допомогою формочок зробіть печиво й опустіть кожне в цукор, після чого покладіть на деко, застелене пергаментним папером.
  5. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на приблизно 20 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?