Шоколадний торт без випікання – це справжня знахідка для любителів швидких десертів. Це ідеальний варіант, коли часу на приготування обмаль.
Раніше ми розповідали, як приготувати торт без випікання з 4 інгредієнтів.
Інгредієнти
- Сметана – 500 г (не менше 25%)
- Вівсяне печиво – 500–600 г
- Цукор – 150 г
- Банани – 2 шт.
- Розчинна кава – 2 ч. л.
- Вода (окріп) – 300 мл
- Какао-порошок для прикрашання – 1 ст. л.
Приготування
- Збийте сметану, всипте цукор, знову збийте.
- Приготуйте каву для просочування, дайте охолонути.
- У рознімну форму викладіть 2–3 ст. л. крему, розподіліть по дну, викладіть шар печива, кожне печиво занурте в охолоджену каву.
- Далі на печиво викладіть частину крему, на крем – кружальця банана. Викладіть ще один шар печива. Потім покрийте печиво кремом, накрийте плівкою і поставте в холодильник на 2–4 години.
- Готовий торт вирівняйте кремом, прикрасьте какао.
Вас також можуть зацікавити новини: