Ніжна м’якоть кабачка й ароматна начинка – цей рецепт вартий того, щоб потрапити у ваш список літніх фаворитів. Як готувати – читайте далі.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачкові сендвічі.
Інгредієнти
- кабачки – 3 шт.
- булгур – 1/2 склянки
- цибуля – 1 шт.
- печериці – 200 г
- морква – 1 шт.
- твердий сир – 60 г
- спеції на власний смак
Приготування
- Нарізаємо кабачки високими циліндрами і видаляємо частина м’якоті, щоб вийшов стаканчик.
- Приварюємо кабачки в киплячій воді протягом 2-3 хвилин.
- Окремо варимо булгур до готовності.
- Подрібнюємо цибулю, моркву, печериці та частину м’якоті кабачків. Обсмажуємо разом до м’якості, додаємо булгур та тушкуємо близько 5 хвилин.
- Додаємо до начинки спеції, викладаємо її в кабачки і посипаємо тертим сиром.
- Відправляємо кабачки в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: