Вівторок, 22 Липня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяФаршировані кабачки – ідеальна літня страва: швидко, просто і дуже смачно

Фаршировані кабачки – ідеальна літня страва: швидко, просто і дуже смачно

Этот материал также доступен на русском языке
Цей рецепт не потребує складних інгредієнтів і підходить для щоденного літнього меню. Розповідаємо, як приготувати ніжні кабачки з соковитою начинкою.

Ніжна м’якоть кабачка й ароматна начинка – цей рецепт вартий того, щоб потрапити у ваш список літніх фаворитів. Як готувати – читайте далі.

Раніше ми розповідали, як приготувати кабачкові сендвічі.

Інгредієнти

  • кабачки – 3 шт.
  • булгур – 1/2 склянки
  • цибуля – 1 шт.
  • печериці – 200 г
  • морква – 1 шт.
  • твердий сир – 60 г
  • спеції на власний смак

Приготування

  1. Нарізаємо кабачки високими циліндрами і видаляємо частина м’якоті, щоб вийшов стаканчик.
  2. Приварюємо кабачки в киплячій воді протягом 2-3 хвилин.
  3. Окремо варимо булгур до готовності.
  4. Подрібнюємо цибулю, моркву, печериці та частину м’якоті кабачків. Обсмажуємо разом до м’якості, додаємо булгур та тушкуємо близько 5 хвилин.
  5. Додаємо до начинки спеції, викладаємо її в кабачки і посипаємо тертим сиром.
  6. Відправляємо кабачки в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні