Цей рецепт врятує, коли хочеться солодкого, а вмикати духовку – аж ніяк. Інгредієнтів потрібно всього п’ять, а результат – на рівні кондитерської.
Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний пляцок з вишнями.
Інгредієнти
- вершкове масло – 200 г
- печиво на вибір – 260 г
- порошок для ванільного пудингу – 1 пачка
- збиті вершки – 300 мл
- свіжа полуниця – 500 г
Приготування
- Вершкове масло розтоплюємо в каструлі. Знімаємо з вогню. Кладемо печиво в пакет для заморожування і подрібнюємо дерев’яною ложкою. Додаємо печиво до масла і перемішуємо.
- Вистилаємо форму для випікання папером для випічки та викладаємо на дно масляно-бісквітну суміш. Притискаємо сильно.
- Ставимо форму в холодильник приблизно на 30 хвилин. Тим часом приготовлюємо ванільний пудинг згідно з інструкцією на упаковці. Викладаємо на основу, поки вона ще тепла. Залишаємо застигати в холодильнику на 30 хвилин.
- Тим часом збиваємо вершки до міцної піни, миємо полуницю і розрізаємо її навпіл.
- Наносимо крем на пудинг і прикрашаємо полуницею як останнім шаром. Ставимо в холодильник ще на 30 хвилин, щоб настоялося.
Вас також можуть зацікавити новини: