Ці кабачки не потрібно терти, солити чи довго варити – просто наріжте, замаринуйте й закатайте. Оригінальний рецепт закрутки оцінять абсолютно всі, хто її спробує!
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки в клярі.
Інгредієнти
-
Молоді кабачки – 2 шт. (400 г)
-
Лимонний сік – 2 ст. л.
-
6% яблучний оцет – 1.5 ст. л.
-
Оливкова олія – 3 ст. л.
-
Сіль – 0.5 ч. л.
-
Цукор – 1 ч. л.
-
Часник (порізати слайсами) – 2 зубчики
-
Чорний перець – 6 шт.
-
Лавровий лист – 2 шт.
Приготування
- Наріжте кабачки тонкими слайсами. З молодих кабачків не потрібно знімати шкірку.
- Змішайте всі інші інгредієнти для маринаду.
- Викладіть кабачки в банку шарами (можна скручувати) і поливайте кожен шар маринадом.
- Закрийте банку та струсіть кабачки легенько. Поставте в холодильник на добу.
Вас також можуть зацікавити новини: