Середа, 16 Липня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяХрусткі, як огірочки: мариновані кабачки слайсами – закрутка, яку захочуть усі

Хрусткі, як огірочки: мариновані кабачки слайсами – закрутка, яку захочуть усі

Этот материал также доступен на русском языке
Тонко нарізані й пікантно мариновані кабачки – ідеальна альтернатива огіркам. А головне – готуються просто.

Ці кабачки не потрібно терти, солити чи довго варити – просто наріжте, замаринуйте й закатайте. Оригінальний рецепт закрутки оцінять абсолютно всі, хто її спробує!

Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки в клярі.

Інгредієнти

  • Молоді кабачки – 2 шт. (400 г)

  • Лимонний сік – 2 ст. л.

  • 6% яблучний оцет – 1.5 ст. л.

  • Оливкова олія – 3 ст. л.

  • Сіль – 0.5 ч. л.

  • Цукор – 1 ч. л.

  • Часник (порізати слайсами) – 2 зубчики

  • Чорний перець – 6 шт.

  • Лавровий лист – 2 шт.

Приготування

  1. Наріжте кабачки тонкими слайсами. З молодих кабачків не потрібно знімати шкірку.
  2. Змішайте всі інші інгредієнти для маринаду.
  3. Викладіть кабачки в банку шарами (можна скручувати) і поливайте кожен шар маринадом.
  4. Закрийте банку та струсіть кабачки легенько. Поставте в холодильник на добу.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні