Вівторок, 15 Липня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяЗ'їдять все до крихти: рецепт надзвичайно смачного літнього пирога з ягодами

З’їдять все до крихти: рецепт надзвичайно смачного літнього пирога з ягодами

Этот материал также доступен на русском языке
Хрустка основа, легкість ягід і прозоре желе зверху – це не просто десерт, а справжня насолода.

Соковиті ягоди, ніжний бісквіт і легкий шар желе – цей пиріг готується з доступних інгредієнтів, а виглядає як із кав’ярні. Ідеальний варіант до чаю або на святковий стіл!

Раніше ми розповідали, як приготувати найтонші млинці на ряжанці.

Інгредієнти

  • яйця – 3 шт.
  • цукор – 200 г
  • борошно – 200 г
  • ванільний цукор – 0,5 ч. л.
  • ягоди (смородина, малина і порічки) – 300 г
  • желе для торта – 1 пакетик

Приготування

1. Яйця і цукор збиваємо до повного розчинення цукру.

2. Додаємо просіяне борошно і перемішуємо.

3. Деко для випікання змащуємо маслом і присипаємо борошном. Виливаємо у форму тісто.

4. Випікаємо при температурі 175 градусів близько 30 хвилин.

5. Перевертаємо бісквіт і даємо йому трохи охолонути. Кладемо зверху ягоди.

6. Готуємо желе для торта. Для цього порошок з пакетика і 2 ст.л. цукру всипаємо у 250 мл води, доводимо до кипіння. Коли покипить 1 хвилину, знімаємо з вогню і за допомогою столової ложки розподіляємо по ягодах.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні