Соковиті ягоди, ніжний бісквіт і легкий шар желе – цей пиріг готується з доступних інгредієнтів, а виглядає як із кав’ярні. Ідеальний варіант до чаю або на святковий стіл!
Раніше ми розповідали, як приготувати найтонші млинці на ряжанці.
Інгредієнти
- яйця – 3 шт.
- цукор – 200 г
- борошно – 200 г
- ванільний цукор – 0,5 ч. л.
- ягоди (смородина, малина і порічки) – 300 г
- желе для торта – 1 пакетик
Приготування
1. Яйця і цукор збиваємо до повного розчинення цукру.
2. Додаємо просіяне борошно і перемішуємо.
3. Деко для випікання змащуємо маслом і присипаємо борошном. Виливаємо у форму тісто.
4. Випікаємо при температурі 175 градусів близько 30 хвилин.
5. Перевертаємо бісквіт і даємо йому трохи охолонути. Кладемо зверху ягоди.
6. Готуємо желе для торта. Для цього порошок з пакетика і 2 ст.л. цукру всипаємо у 250 мл води, доводимо до кипіння. Коли покипить 1 хвилину, знімаємо з вогню і за допомогою столової ложки розподіляємо по ягодах.
Вас також можуть зацікавити новини: