Рецепт чудово підійде як для досвідчених господинь, так і для початківців. Цей рецепт не простий, адже готується він з кетчупом, що додає йому певної родзинки у смаку.
Рецептом маринвоаних огурків з кетчупом чилі поділився відомий український фудблогер Євген Клопотенко.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки по-корейськи.
Цей рецепт ідеально підійде тим, хто шукає оригінальний спосіб заготівлі огірків без зайвого клопоту. Готуй — і зимові обіди і вечері стануть смачнішими!
Читайте також:
Двома платіжками за газ уже нікого не здивуєш. Але нова, “третя” квитанція — за техобслуговування…
Грудень — це місяць, коли наш організм відчуває на собі холод, скорочення світлового дня та…
В Україні передбачена можливість разового отримання пенсійних виплат одразу за шість місяців за встановленою процедурою.
Чимало українців навіть ті, хто не вирощує цибулю у себе на ділянці, роблять запаси. Але…
Товстолобик – популярна риба в Україні, його можна смажити, запікати, варити та навіть маринувати. Саме…
Чхання — природний захисний рефлекс, який допомагає організму очищати носові шляхи. Проте часті та неконтрольовані…